Menu

Grygera weer terug op veld

Zdenek Grygera heeft de training hervat. De Tsjech liep zijn eerste rondjes sinds hij tegen Bayern München vijf dagen geleden het veld moest verlaten met een hersenschudding.

Het grootste gedeelte van de groep die maandagochtend op het veld verscheen, mocht na een uitgebreide warming-up het veld verlaten. De meesten deden dat zoals gewoonlijk niet en kozen ervoor met elkaar nog een balletje te trappen.

Zdenek Grygera verscheen weer op het veld. Samen met Tom de Mul liep de verdediger een aantal rondjes op het kunstgrasveld en deed een aantal loopoefeningen met fysiotherapeut Ricardo de Sanders. Ook Bogdan Lobont kwam even naar buiten. De Roemeen is herstellende van een knieblessure die hem al een aantal weken parten speelt.

De Ajacieden die zondag tegen Vitesse invielen of niet in actie kwamen, mochten zich uitleven op Maarten Stekelenburg. Via verschillende vormen lieten Yannis Anastasiou, Anthony Obodai, Johnny Heitinga en Edgar Manucharyan Stekelenburg zo vaak als het kon vissen. Ronald Koeman vuurde ook nog een aantal ballen af op het doel van de keeper en liet zien nog steeds over een fabelachtige traptechniek te beschikken.