Menu
Haal een spandoek en win!

Haal een spandoek en win!

Eredivisie Live is het kanaal van de Eredivisieclubs en zij hebben een mooie actie waar alle fans aan mee kunnen doen. Win met je eigengemaakte spandoek een jaar lang gratis kijken naar alle Eredivisieduels! Of stuur de foto naar Lucky en maak kans op unieke prijzen!

Eredivisie Live is het kanaal van de Eredivisieclubs en zij hebben een mooie actie waar alle fans aan mee kunnen doen. Win met je eigengemaakte spandoek een jaar lang gratis kijken naar alle Eredivisieduels!

Met Eredivisie Live beleef je alle wedstrijden rechtstreeks, gewoon vanuit je eigen huis. Zo kun je Ajax altijd op de voet volgen, maar ook aanmoedigen... met je eigen spandoek!

Laat zien dat je van Ajax, de Ajax Kids Club of van bijvoorbeeld Klaas Jan Huntelaar houdt. Maak een origineel spandoek en hang hem aan je huis. Spelers trekken door straten op zoek naar de beste spandoeken. Als ze bij jou aanbellen, kijk je een jaar lang gratis naar Eredivisie Live. Bovendien kun je een foto van je spandoek op eredivisielive.nl plaatsen, zodat op je spandoek gestemd kan worden. Ook zo maak je kans op een gratis jaarabonnement of een van de vele andere prijzen. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op http://spandoekfoto.eredivisielive.nl

Alle leden van de Kids Club kunnen een foto van hun eigen spandoek ook naar kidsclub@ajax.nl mailen. Lucky gaat de mooiste spandoeken uitzoeken en de winnaars maken kans op hele unieke prijzen!