Menu

Haarlem verliest in Maastricht

Haarlem verloor afgelopen vrijdag met 4-1 van MVV. De Maastrichtse club was de afgelopen veelvuldig in het nieuws vanwege het financiële tekort, maar op het veld deden de spelers zich behoorlijk gelden.

Om te zorgen dat er niet zoals in de week rellen uit zouden breken, begon de wedstrijd al om 18.00 uur en was er een enorme politiemacht op de been.

MVV was geïnspireerd en wilde er een spektakel van maken. Dat de Limburgers al in de vijfde minuut de score openden, was koren op hun molen. Hooijboer had in de 25ste minuut kans op de gelijkmaker, maar hij liet de mogelijkheid onbenut. Direct de volgende aanval van MVV was weer raak, 2-0.

Haarlem moest het initiatief vooral aan de thuisploeg laten, maar kwam er zo af en toe zelf gevaarlijk uit. Uit zo'n tegenstoot scoorde Darl Douglas de 2-1. Met die stand leek de spanning terug, maar nog voor rust bracht MVV de marge terug op twee doelpunten verschil, 3-1.

In de tweede helft voegden de Maastrichtenaren nog een goal toe aan het totaal, 4-1.

Opstelling Haarlem: Ruijmgaart, Groot, Baas, Willems, Kenselaar (Lagendijk, 45), Hooijboer, Douglas, Supusepa, Ketting, Tamerus (Bond, 70) en Splinter.

Bron: fchaarlem.nl