Menu

Haarlem verliest thuis van Eindhoven

Haarlem heeft in eigen huis een 0-2 nederlaag geleden tegen Eindhoven. De thuisploeg kon de vele kansen niet in treffers omzetten, terwijl de Brabanders aan een halve kans genoeg hadden om wel succesvol te zijn.

Het was opnieuw Ajax-huurling Darl Douglas die het de verdediging van de Eindhovenaren onder vuur nam. Met snelle fraaie acties slechtte hij de defensie, maar tot doelpunten leidde dat niet.

Eindhoven kwam in de 32e minuut onverwacht en onverdiend op voorsprong toen een afstandsschot van Huyksloot achter Serge van den Ban belandde.

Haarlem leek aangeslagen en kon niet zo heel veel kansen meer creëren en de wedstrijd leek op slot gegooid te worden door de tweede goal van Eindhoven in de 82e minuut. Maar daarna kwam Haarlem nog een aantal keren gevaarlijk door. Een eretreffer zat er echter niet meer in voor de equipe van trainer Heini Otto.

Opstelling Haarlem: Van den Ban, Groot, Greene, Hooijboer, Piket; Stuut (64. Molenaar), Van Es (57. Tamerus), Lagendijk, Douglas, Kemper (46. Turay), Mulders