Menu
Hagebeuk eindigt als 9e van de wereld op Xbox in Weekend League.

Hagebeuk eindigt als 9e van de wereld op Xbox in Weekend League.

Ajax maakte dit weekend een einde aan de prijzendroogte en won de KNVB Beker door Willem II met 0-4 te verslaan. Niet alleen streden er Ajacieden op het veld, ook moesten onze eSporters aan de bak in de Weekend League. Dani Hagebeuk won zowel op de Playstation als Xbox 29 potten en was daarmee de best scorende Ajacied.

Hagebeuk begon zijn Weekend League sterk op zijn favoriete console: de Xbox. Op vrijdag zette hij een ongeslagen reeks neer en won hij alle 23 de wedstrijden. Een dag later, verloor de eSporter zijn 1e duel, maar eindigde hij uitstekend: 29-1. Dit eindresultaat leverde hem een 9e plek op de wereldranglijst op.

EA had de Weekend League wederom met een dag verlengd, waardoor Hagebeuk ook op de Playstation in actie kon komen. De Amersfoorder was ook op deze console op dreef en zorgde voor een score van 29-1.

Joey 28-2, geen Weekend League voor Van Uden en Tore
De Amerikaanse Joey Calabro wist dit weekend 28 winstpartijen te behalen. Bob van Uden, spelend in de Japanse competitie en afgelopen weekend onderweg van Azië naar Nederland, kon hierdoor niet spelen. Ook de Braziliaanse Tore moest dit weekend overslaan.

Lees ook: Van Uden wil vlammen op Japanse bodem

Tekst en beeld: Ajax.nl