Menu
Heb jij het Ajax Jaarboek al?

Heb jij het Ajax Jaarboek al?

Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 is uit! Het nieuwste Jaarboek vertelt in woord en beeld het complete verhaal van het 33ste kampioenschap in de roemruchte historie van de Amsterdamse club. In het kampioensjaar ’13-’14 veroverden de Ajacieden de unieke vierde titel op rij (‘vier op een rij’). Heb jij het Jaarboek (inclusief dvd) al in huis?

Frank de Boer en de stafleden Hennie Spijkerman, Dennis Bergkamp en Carlo l'Ami ontvingen afgelopen week op de Toekomst de eerste exemplaren van het nieuwste Ajax Jaarboek. Het 176 pagina's tellende Jaarboek blikt uitgebreid terug op het historische kampioensjaar van de Ajacieden van De Boer. Daarnaast komen ook Jong Ajax, de Ajax Vrouwen plus de Ajax-jeugd ruimschoots aan bod. Alle hoogte- en dieptepunten passeren de revue. Op de bijgesloten dvd van Ajax TV trekken de opvallendste momenten uit het seizoen nog een keer voorbij.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 is direct te bestellen in de online webshop van Ajax. Het is ook verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop en in de boekwinkel.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014 (inclusief dvd)
Raymond Bouwman, Ronald Jonges & Michel Sleutelberg
Uitgeverij Carrera, € 17,50
ISBN: 978 90 488 2005 4


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel hier direct het Ajax Jaarboek