Menu
Heitinga in actie voor Bart Foundation

Heitinga in actie voor Bart Foundation

Johnny Heitinga heeft woensdagmiddag als ambassadeur van de Bart Foundation zijn EK-shirt uitgereikt aan een winnaar van een door de Foundation uitgeschreven prijsvraag. De Ajacied nam ook wat in ontvangst: een cheque voor de Bart Foundation.

De Bart Foundation is opgericht door vrienden, familie en collega’s van Bart de Graaff voor wie hij een maatschappelijke voorbeeldfunctie vervulde. Bart haalde ondanks zijn nierziekte het maximale uit het leven en realiseerde zijn grote droom, BNN. De Bart Foundation biedt jonge mensen met een ingrijpende ziekte de kans hun ambitie waar te maken. Johnny Heitinga is vanaf maart dit jaar ambassadeur van de stichting

De Bart Foundation had een prijsvraag uitgeschreven met de vraag wie Europees kampioen zou worden. De prijswinnaar zelf kon niet bij de uitreiking aanwezig zijn, maar zijn jongere broer nam zijn plaats met verve in.

Behalve de shirt-overhandiging deed Heitinga meer. De international gaf het startsein voor een nieuwe actie van winkelcentrum Toolenburg. In het Hoofddorpse winkelcentrum worden gedurende een aantal weken muntjes van 1 en 2 cent ingezameld voor de Bart Foundation.

Lees meer over de Bart Foundation op hun website .

Foto's: Sander Nieuwenhuys