Menu
Heitinga teleurgesteld met vierde plek

Heitinga teleurgesteld met vierde plek

Ajax bleef met lege handen na de tweede verloren wedstrijd van het LG Amsterdam Tournament. Boca Juniors versloeg de Amsterdammers met 1-0. De laatste vier keer won Ajax het toernooi, nu werd het vierde met nul punten. ,,Heel teleurstellend", concludeerde John Heitinga terecht.

,,We hebben redelijk gevoetbald, zeker tegen Arsenal. Maar ja, wel twee keer met 1-0 verloren. We hebben niet het optimale eruit gehaald dit toernooi. We zullen de komende week hard moeten werken want vrijdag spelen we de eerste wedstrijd voor het 'echie'", aldus Heitinga.

Voorbereiding of niet, het toernooi is de laatste test voordat het seizoen begint voor Ajax, dus met heel veel vertrouwen zal de selectie niet naar huis gaan. ,,Maar dramatisch hoeven we nu ook niet te doen. We zitten nog in de voorbereiding en we hebben tegen topclubs gespeeld. Maar ik denk dat iedereen wel fris is voor komende week."

Voor vrijwel alle Ajacieden was er in ieder geval een bijzonder moment: bijna allemaal hebben ze Diego Maradona de hand geschud en staan ze met het Argentijnse fenomeen op de foto. Heitinga:,,Daar ben ik heel blij mee. Die foto krijgt een mooi plekje bij me thuis."