Menu

Help Ajax aan winst op Rosenborg

Ajax speelt dinsdag de cruciale wedstrijd in de Champions League tegen Rosenborg. En jij kan daar bij zijn. Ben je een echte Ajacied dan zorg je natuurlijk dat jouw helden alle steun krijgen die ze verdienen en ben je er ook bij.

Want een wedstrijd in de Arena is een belevenis. Als het dan ook nog eens een Champions-Leagueduel is zoals die van komende dinsdag, dan lopen de koude rillingen je helemaal over de rug.

In het Lerkendal-stadion van Rosenborg was het al indrukwekkend, maar in een volle Arena zullen de Noren zeker geïmponeerd zijn door de entourage. Ajax heeft het thuisvoordeel, laten wij zorgen dat de spelers daar ook vleugels van krijgen en Rosenborg zoek spelen! Want die drie punten zijn hard nodig.

Kaartjes verkrijgen is helemaal niet moeilijk. Je kan bij elke Ticketbox-verkooppunt in het land tot maandag 18.00 uur zonder clubcard zoveel kaarten kopen als je wilt. Vanaf 25 euro kan je jezelf een indrukwekkende avond bezorgen.

Voor meer informatie over de dichtstbijzijnde Ticketbox verkooppunten bel de Ticketbox-infolijn: 0900-9393.

Weet je dinsdag pas of je naar de wedstrijd kan komen, dan kan je naar het stadion komen. Vanaf 18.45 uur zijn de stadionkassa's geopend. Er geldt geen clubkaartverplichting en kaarten kosten tussen de 35 en 61 euro.

Houd er wel rekening mee dat je je bij het binnengaan van het stadion moet legitimeren.