Menu
Herbalife en Ajax verlengen contract

Herbalife en Ajax verlengen contract

Herbalife en AFC Ajax hebben een contractverlenging getekend waarmee het Official Suppliership van Herbalife de komende drie jaar wordt voortgezet. De overeenkomst gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2014 en loopt tot en met 30 juni 2017. Het wereldwijd opererende voedingsbedrijf zal hierdoor een bijdrage blijven leveren aan de voeding van de selecties van het eerste elftal en Jong Ajax.

Directeur marketing Edwin van der Sar is verheugd met de verlengde samenwerking: ,,De producten van Herbalife zijn een belangrijk onderdeel van de voeding voor onze spelers. Ze bieden een goede aanvulling op het uitgebalanceerde voedingspatroon en helpen bovendien om het herstel van eventuele blessures te bespoedigen. We zien er dan ook naar uit om de komende jaren nog intensiever samen te werken."

Michiel Sinot, Country Director Nederland & Belgiƫ van Herbalife, is ook positief over de verlenging: ,,De samenwerking met Ajax is wat wij zoeken in een samenwerking met een professionele club. In samenspraak met de voedingswetenschapper wordt gekeken wat de beste voedingssamenstelling is per speler, om vervolgens elk individu te bieden wat hij nodig heeft. Op deze manier worden de spelers gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en zichzelf ook op dit gebied te blijven ontwikkelen."

Tekst en foto's: Ajax.nl

Michiel Sinot en Edwin van der Sar schudden elkaar de hand na de ondertekening van het contract. Michiel Sinot en Edwin van der Sar schudden elkaar de hand na de ondertekening van het contract.