Menu
Herbalife official Supplier van Ajax

Herbalife official Supplier van Ajax

Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben maandag een Suppliersovereenkomst gesloten. De overeenkomst gaat in per 1 juli 2011 en loopt tot en met 30 juni 2014.

Commercieel directeur Henri van der Aat reageert verheugd: ,,Wij zijn er zeer content mee dat we Herbalife aan onze groep Suppliers mogen toevoegen. Naast een financiële injectie denken wij dat we dankzij deze samenwerking de prestaties van onze spelers verder kunnen optimaliseren. Daarmee onderstrepen wij het belang van gezonde voeding in combinatie met topsport.”

Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, onderstreept deze filosofie: ,,Wij werken graag samen met andere A-merken en partners en zijn dan ook trots op dit nationale suppliership van Ajax. Het ligt in het verlengde van onze samenwerking met FC Barcelona en met sterspeler Lionel Messi in het bijzonder. Door het beschikbaar stellen van Herbalife voeding slaan Ajax en Herbalife de handen ineen om spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties. Dit suppliership kan Herbalife innovaties in sportvoeding zeer goed uitdragen.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Herbalife en Ajax zijn een overeenkomst tot de zomer van 2014 aangegaan. Herbalife en Ajax zijn een overeenkomst tot de zomer van 2014 aangegaan.