Menu
Herstellen, trainen en napraten op maandag

Herstellen, trainen en napraten op maandag

Twintig uur na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Blom ging de knop maandagochtend weer om. De basisspelers die tijdens Ajax – Feyenoord (5-1) in actie kwamen, trainden binnen. De wisselspelers en Ajacieden die niet in actie kwamen, werkten buiten een pittige oefensessie af.

Na de klinkende zege op Feyenoord ligt de focus vanaf nu op de Europese week die voor Ajax is aangebroken. Woensdag reizen de Ajacieden naar Kroatië af voor het duel van donderdag tegen Dinamo Zagreb.

Aan het einde van de ochtend is de rust weergekeerd op sportcomplex de Toekomst. Ismail Aissati en Dennis Rommedahl, allebei herstellende van een kwetsuur, werken in alle rust individuele oefeningen af.

Gregory van der Wiel staat na afloop van de training Ajax TV te woord. De Oranje-international maakte zondag één van de vijf Ajax-treffer tijdens de Klassieker. Kijk maandagavond naar Ajax TV om te zien hoe Van der Wiel ‘the day after’ terugkijkt op Ajax - Feyenoord.

Maandagavond beelden van de uitlooptraining en een interview met Van der Wiel op Ajax TV.

De herstellende Aissati schiet een rij ballen in het lege doel. De herstellende Aissati schiet een rij ballen in het lege doel.