Menu
Het Ajax Kids Club-blad nummer 1 is uit!

Het Ajax Kids Club-blad nummer 1 is uit!

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en daar hoort ook een nieuw Kids Club-blad bij!

Het nieuwe Ajax Kids Club-blad is uit!

Deze maand vindt je de volgende onderwerpen in ons blad:

-Als je fan bent van Urby Emanuelson zit je goed, want hij staat vandaag voorop het Kids-blad én hij wordt geïnterviewd door Ezra. Weet je wie Urby's favoriete rapper is dan kun je zelfs meedoen aan een prijsvraag!

-Jullie hebben hem vast al wel rond zien lopen: Laurent Delorge. Hij is nieuw bij Ajax en vertelt Lucky alles over zichzelf!

-Er hebben weer heel veel kinderen een e-mail gestuurd om een vraag te stellen aan een populaire Ajacied. Dit keer was dat Gabri.

-Natuurlijk zijn de vaste rubrieken terug te vinden: Lucky's postbus en een stukkie van Lucky. In de postbus veel foto's van leuke Ajaciedjes en Lucky was erbij toen de Ajax-selectie op de foto ging voor het seizoen 2007-2008. Van deze foto hebben we een poster gemaakt en je kunt hem in het midden van het Kids Club-blad vinden.

-Was jij er ook bij op de Ajax Open Dag 2007? Misschien zie je jezelf wel terug op de foto's!

-Op 15 oktober houden we voor Kids Club-leden weer een voetbaldag in Roden. Als je het leuk vindt kun je je hiervoor opgeven. Wees er snel bij want voor je het weet zitten we vol!

-Voor alle kinderen die heel graag een wedtrijd van Ajax willen bezoeken hebben we een overzicht van alle 5 euro-acties van dit seizoen.