Menu

Het boek 'Bob ontmoet...' cadeau

Vanaf vandaag valt Ajax Life nr. 21 bij de leden van Ajax Jonge Schare in de bus. In deze speciale uitgave zijn 15 verhalen verzameld van gesprekken die oer-Ajacied Bob Haarms voerde met vele legendarische Ajacieden.

Echte Ajacied
Bob Haarms is een echte Ajacied. Hij werd geboren op 8 maart 1934 en genoot een dubbele opvoeding, thuis en aan de overkant, bij Ajax. Daar werd hij als jeugdspeler aangenomen en bij zijn 'grote liefde' brak hij ook door als voetballer. Totdat een ernstige knieblessure in 1959 een einde maakte aan zijn actieve loopbaan.

Ajax-gevoel
Maar Haarms bleef Ajax trouw. In diverse functies bleef hij werkzaam bij de Amsterdamse trots. Als assistent van o.a. Rinus Michels, Johan Cruijff en Louis van Gaal won hij vele prijzen. Zelfs nu nog is hij -als grasmeester- bij Ajax betrokken. In al die jaren is Haarms uitgegroeid tot de verpersoonlijking van het Ajax-gevoel.

'Bob ontmoet...' is een serie verhalen die eerder in vorige edities van Ajax Life hebben gestaan, maar nooit waren gebundeld in een boekje. Het is daarom een exclusief collectors item, niet in de winkel te koop en alleen aan leden van Ajax Jonge Schare en de SVA gratis toegezonden. 'Bob ontmoet...' deel II ligt eind volgend seizoen in de bus bij alle leden die een automatische incasso hebben afgegeven.