Menu

Het Officiële Ajax Jaarboek 2001-2002 in de winkel.

Het tiende Ajax Jaarboek beschrijft, geschraagd door statistieken en fotografie, het even enerverende als glansvolle seizoen waarin Ajax zowel het landskampioenschap als de Amstel Cup won.

Als team manager van het eerste elftal heeft schrijver David Endt een exclusieve inkijk bij het wedervaren van het vlaggenschip van Ajax en op die basis doet hij in bevlogen stijl verslag van het voetbaljaar 2001-2002.

Naast de wedstrijdverslagen biedt het jaarboek zoals in de voorgaande negen jaar profielen van de spelers, een brede inleiding en een voorwoord van voorzitter Michael van Praag.

Anders dan in voorgaande edities is er in het Jaarboek 2001-2002 ook ruim aandacht voor het fantastische bekeravontuur van Jong Ajax.

Met de uitgave van het tiende Ajax Jaarboek wordt een jubileum gevierd.Geen andere club in Nederland kan bogen op een dergelijke continuïteit voor wat betreft een naslagwerk. De mijlpaal heeft ook in letterlijke zin extra kleur gekregen want de fotografie van het Ajax Jaarboek is volledig in full color.

Mede daardoor is het Ajax Jaarboek een onovertroffen lees- en naslagwerk dat niet alleen voor de rechtgeaarde Ajax-volger maar voor breed voetbalpubliek een onmisbaar element is.Titel: Het Officiële Ajax Jaarboek 2002 - 2003
Tekst: David Endt
Statistieken: Evert Vermeer
Fotografie: Louis van de Vuurst
Omvang: 144 pagina’s
Uitvoering: Gebonden
Verkoopprijs: € 20,50
ISBN: 90-76268-37-1