Menu
'Het wordt steeds serieuzer'

'Het wordt steeds serieuzer'

Trainer Frank de Boer blikte vrijdag kort vooruit op de wedstrijd tegen de Argentijnse topclub Independiente. De Ajacieden zetten zondag vanaf 14:30 uur een nieuwe stap richting het seizoen 2011-2012. De Ajax-trainer rekent op veel steun van de fans. Voor het duel is stadionverkoop.

,,Er zit altijd een opbouw in de voorbereiding. We hebben de laatste wedstrijden bijvoorbeeld veel minder gewisseld dan in het begin’’, legt De Boer uit. ,,Ik werk steeds meer toe naar de basis waarmee we het seizoen gaan starten. Volgende week spelen we al om de Johan Cruijff Schaal, een prijs die we wíllen winnen. Vandaar dat ik de wedstrijd van zondag niet onbelangrijk vind, het wordt steeds serieuzer.’’

Na het vertrouwenwekkende optreden tegen Brondby IF (0-3) van woensdag is Independiente dus de laatste oefenwedstrijd voordat het 'echte werk' begint. De eerste thuiswedstrijd van deze voorbereiding heeft daarmee het karakter van een generale repetitie. Na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente wacht al snel de openingswedstrijd in de Eredivisie. Op 7 augustus treden de Ajacieden aan in Doetinchem voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap. Vanaf die dag verdedigen de Ajacieden hun landstitel. De voetbaljaargang 2011-2012 is het seizoen waarin de Ajacieden jacht maken op het 31ste landskampioenschap van Nederland.

Ajax - Independiente begint zondag om 14:30 uur in de Amsterdam ArenA. Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar via onderstaande link. Op de wedstrijddag is er vanaf 12:30 uur stadionverkoop aan de kassa's ter hoogte van ingang D.

Dus kom zondag naar de Amsterdam ArenA en juich Ajax voorbij Independiente!

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Koop hier je kaarten voor Ajax-Independiente