Menu
HETT-toernooi gaat door

HETT-toernooi gaat door

Ajax organiseert woensdagmiddag het jaarlijkse HETT-toernooi op sportcomplex de Toekomst. Vanaf 14:00 uur zullen 24 teams, bestaande uit eerstejaars F-pupillen, strijden om de toernooiwinst. Vorige week won gastheer het HETT-toernooi voor tweedejaars F-pupillen.

Het HETT-toernooi bij Ajax is ieder jaar een mooi samenzijn van veel jonge voetballers uit de regio. Volgens traditioneel recept, al wordt de naam HETT dit jaar voor het eerst gebruikt. De extra T achter HET staat voor Topklasse, de competitie die dit seizoen voor het eerst actief is. De eerste drie letters staan voor Hoofdklasse, Eerste klasse en Tweede klasse. Kortom; alle klassen waarin teams uitkomen die met Ajax een samenwerkingsovereenkomst hebben. Daarnaast zijn er ook teams uitgenodigd waarmee Ajax op een andere wijze een samenwerkingsverband heeft of waarvan een jeugdspeler onlangs in de jeugdopleiding van Ajax is opgenomen.

Het toernooi voor tweedejaars F-pupillen begint woensdagmiddag om 14:00 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ajax won vorige week het HETT-toernooi voor tweedejaars F-pupillen. Ajax won vorige week het HETT-toernooi voor tweedejaars F-pupillen.