Menu

Hitte zwaarste tegenstander op Kellogg''s & Ajax Voetbalfeest in Breda

Tussen 25 en 30 graden celcius was het afgelopen zondag bij het tweede Kellogg's & Ajax Voetbalfeest dat plaats vond bij VV de Baronie in Breda. Veel toeschouwers bleven liever op de tribune, uit de zon, om daar de meer dan 300 kinderen toe te juichen. Om 12.00 uur begonnen de jongens en meisjes aan de verschillende voetbaloefeningen, om hun voetbalkunsten te vertonen en zo misschien een plekje in de dagfinale te veroveren.

Ondanks het hete weer hebben de kinderen veel van hun energie gegeven en het onderste uit de kan gehaald. En natuurlijk was er tussen de oefeningen voor iedere deelnemer Kellogg's ontbijtgranen met melk en fruit om weer op krachten te komen en voldoende drinken voor de zo belangrijke vochttoevoer. De beste 36 jongens en meisjes mochten aan het eind van de middag in 3 groepen van 12 de finale spelen.

Op krachten komen met Kellogg's ontbijtgranen.

Met het antwoord 'gezonde voeding is nodig om in topvorm te komen en te blijven' bleek dat het team van Smacks de kikker gewonnen had. Dit team zal de regio Breda vertegenwoordigen op de grote finale in September waar gespeeld zal worden om de Kellogg's & Ajax Cup. Ook de kinderen die niet gewonnen hebben, zijn naar huis gegaan met een origineel Kellogg's/Ajax T-shirt en cap. Iedere deelnemer heeft eveneens een mooi certificaat gekregen voor hun deelneming.

Een handtekening van jurylid Stanley Menzo maakt de dag compleet.

Over anderhalve week op woensdag 24 mei zal het Kellogg's & Ajax voetbalfeest in Amsterdam plaatsvinden bij VV DCG vanaf 13.00 uur. De winnaars van de voetbalfeesten zijn ook terug te vinden op onze themawebsite www.ajax.nl/kelloggs. Daar vind je bovendien ook voedingstips, spelletjes en verslagen van de voetbalfeesten.

Ook leuk: op de foto met Tony de Tiger

De winnaars in Breda:
Sylvana van Wijhe 8 jaar uit Rotterdam
Wanda Schreuders 9 jaar uit Zoetermeer
Milou van Loenen 11 jaar uit Zoetermeer
Tessa Kortekaas 11 jaar uit Voorhout
Barry Verbaan 7 jaar uit Zoeterwoude
Jael Paas 8 jaar uit Rijswijk (ZH)
Tim Schreuders 9 jaar uit Hendrik-ido-Ambacht
Giedo Notschaele 9 jaar uit Arnemuiden
Dennis Verhoef 10 jaar uit Sliedrecht
Stan Vermeulen 10 jaar uit Terheijden
Lennard Voorzaat 10 jaar uit Oegstgeest
Michel Verboon 12 jaar uit Zoeterwoude