Menu
Hoeveel minuten maakte Van Rhijn?

Hoeveel minuten maakte Van Rhijn?

Hoeveel minuten maakte Ricardo van Rhijn, als een van de verrassingen uit het seizoen 2011 – 2012, afgelopen voetbaljaar in Ajax 1? En over hoeveel duels werden die minuten uitgesmeerd? De juiste antwoorden, plus natuurlijk veel meer wetenswaardigheden, zijn terug te vinden in Het Officiële Ajax Jaarboek 2011 – 2012.

Om bij de wedstrijden te beginnen: vanaf zijn officiële debuut op 21 september 2011 in de KNVB Bekerwedstrijd tegen V.V. Noordwijk (1-3) reikte de talentvolle verdediger in het kampioensjaar tot 17 optredens. Het treffen in en tegen Noordwijk bleek het enige bekerduel waarin Van Rhijn in ’11 – ’12 in actie kwam. De rechtsback besloot zijn debuutjaar met veertien optredens in de Eredivisie. Met zijn rol in het tweeluik tegen Manchester United in de UEFA Europa League deed Van Rhijn ook kostbare Europese ervaring op.

Verdeeld over de zeventien wedstrijden was Van Rhijn 1109 minuten te bewonderen in een Ajax-shirt. Ben je ook benieuwd naar de totalen van de overige Ajax-spelers, of eigenlijk naar alle ins en outs van Ajax 1 uit het seizoen 2011 – 2012? Het Ajax Jaarboek 2011 – 2012 is voor alle fans een welkome en onmisbare bron van Ajax-informatie.

Voor Ricardo van Rhijn is het Ajax Jaarboek 2011 - 2012 een mooie herinnering aan zijn debuutseizoen in Ajax 1. Voor Ricardo van Rhijn is het Ajax Jaarboek 2011 - 2012 een mooie herinnering aan zijn debuutseizoen in Ajax 1.

Het Officiële Ajax Jaarboek is anderhalve week terug uitgekomen. Frank de Boer nam op de Toekomst het eerste exemplaar in ontvangst. Ook de Ajacieden uit zijn selectie ontvingen een exemplaar en kunnen alle hoogte- en dieptepunten van het kampioensjaar '11 - '12 opnieuw beleven. Het Ajax Jaarboek is nu voor iedereen verkrijgbaar!

Het Jaarboek 2011 - 2012 toont ook de mooiste beelden uit het kampioensjaar. Naast de vele foto's zijn alle doelpunten uit het voetbaljaar samengebracht op een dvd. Het Jaarboek vertelt, kortom, in woord en beeld het complete verhaal van het 31e kampioensseizoen in de roemruchte historie van de Amsterdamse club.

Het Officiële Ajax Jaarboek kost €17,50 en is onder meer verkrijgbaar in de webshop van Ajax, maar ook in de Official Ajax Fanshop. Het rijk geïllustreerde boek ligt ook in de boekwinkel.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Koop hier het Ajax Jaarboek 2011 - 2012