Menu
Hogewoning en Bakker aan de kant

Hogewoning en Bakker aan de kant

De Ajax Vrouwen zullen het de komende tijd zonder Petra Hogewoning (foto) en Eshly Bakker moeten doen. Tijdens de training van woensdag heeft Hogewoning een ernstige blessure aan haar linkerknie opgelopen. Bij Bakker, die reeds aan het revalideren was van een knieblessure, is gebleken dat een operatie aan haar rechterknie noodzakelijk is.

Bakker stond al enige tijd aan de kant met knieklachten. Nader onderzoek naar de blessure van Hogewoning heeft uitgewezen dat ze schade aan haar kruisband en meniscus heeft. Het herstel zal bij beide speelsters maanden in beslag nemen.

De Ajax Vrouwen spelen vrijdag 2 november hun eerstvolgende wedstrijd uit tegen PSV. Een week later volgt de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van FC Utrecht.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bij Bakker, die reeds aan het revalideren was van een knieblessure, is gebleken dat een operatie aan haar rechterknie noodzakelijk is. Bij Bakker, die reeds aan het revalideren was van een knieblessure, is gebleken dat een operatie aan haar rechterknie noodzakelijk is.