Menu
Hommage aan John Heitinga

Hommage aan John Heitinga

De supporters van Ajax brachten voor aanvang van Ajax - De Graafschap een prachtige hommage aan John Heitinga. Terwijl de spelers het veld opkwamen was onder andere op de tribunes heel groot de tekst ‘Oh, Oh, Johnny’ te lezen.

John Heitinga werd bij de opkomst totaal verrast door het massale eerbetoon dat hem ten deel viel. John Heitinga werd bij de opkomst totaal verrast door het massale eerbetoon dat hem ten deel viel.

Naast deze prachtige choreografie (het resultaat van het omhooghouden van rode, witte en zwarte vellen papier door het publiek) werden ook twee doeken van ruim 25 bij 25 meter met afbeeldingen van de populaire verdediger ontrold en klonk natuurlijk het lied ‘Oh Johnny’ uit de speakers van het stadion en de kelen van de toeschouwers. Onder een klaterend applaus verscheen op de noordzijde bovendien een kolossale 2, het rugnummer van Heitinga.

De tribunes in de ArenA kleurden voor de wedstrijd rood, wit en zwart voor Heitinga. De tribunes in de ArenA kleurden voor de wedstrijd rood, wit en zwart voor Heitinga.

,,Dit is een eerbetoon aan een fantastisch persoon”, lichtte Neill Shepherd van Vak 410 en het Sfeerteam toe. ,,Het is niet bedoeld als afscheid, we hebben dit georganiseerd omdat John dit gewoon verdient.”
Wat de hele actie nog specialer maakte, is dat Heitinga tegen De Graafschap zijn 150ste competitiewedstrijd voor Ajax speelde.

Houd Ajax TV in de gaten voor beelden van de hommage aan John Heitinga.
Klik hier om alvast naar de website van Ajax TV te gaan >>