Menu
Honderden kids bij StreetWise-clinic

Honderden kids bij StreetWise-clinic

Liefst 360 kinderen deden woensdag mee aan de Ajax StreetWise Clinic in Amsterdam West. De Ajacieden Daley Blind en Jody Lukoki waren bij de clinic aanwezig en zij waren onder de indruk van alle talentjes die ze zagen.

De spelers draaiden een aantal clinics mee. De Ajax-scouts, die alle acties nauwlettend vanaf de zijlijn gade sloegen, hebben dertig finalisten uitgekozen. Uit die groep werden acht kinderen geselecteerd, die samen op de grote finale stadsdeelteam West zullen vertegenwoordigen. Die grote finale staat op 9 mei op het programma.

Volgende week woensdag 21 maart staat Ajax StreetWise in Amsterdam Zuidoost, Vreeswijkpad,
en wordt het stadsdeelteam Zuidoost geselecteerd.

Via onderstaande link vind je alle scholen uit Amsterdam die aan Ajax StreetWise deelnemen. Ook staan alle clinics in het overzicht vermeld. Op die manier kun je zien of er binnenkort ook bij jou in de buurt een leuke Ajax-middag wordt georganiseerd.

Ajax StreetWise is een project van de Ajax Foundation, ondersteund door hoofdsponsor AEGON. De Ajax Foundation heeft als doel een bijdrage te leveren aan maatschappelijke onderwerpen als sociale integratie, educatie, sport en gezondheid. Met Ajax StreetWise wordt hier invulling aan gegeven door kinderen samen te laten leren en voetballen. Volg alle activiteiten van Ajax StreetWise ook via Facebook en Hyves.


Tekst en foto's: Ajax.nl

Ajax StreetWise

Fanatisme in West. Ook bij de meisjes! Fanatisme in West. Ook bij de meisjes!
Terwijl Daley Blind wordt geïnterviewd doen de talenten hun uiterste best. Terwijl Daley Blind wordt geïnterviewd doen de talenten hun uiterste best.