Menu
Honderden vaders in de Ajax Experience

Honderden vaders in de Ajax Experience

De vaderdagactie bij de Ajax Experience was afgelopen zondag een daverend succes. Honderden vaders werden door hun kinderen meegenomen naar de Ajax Experience!

,,Het was fantastisch om te zien hoeveel kinderen en vaders samen naar de Ajax Experience kwamen afgelopen zondag”, vertelt de manager van de Ajax Experience. ,,Normaal gesproken zijn het de vaders die hun kinderen meenemen naar wedstrijden van Ajax. Vandaag konden deze kinderen iets terug doen.”

,,De Ajax Experience is daarnaast een echte beleving voor zowel jong en oud, dus de combinatie van vaders met hun familie vormt direct een perfecte doelgroep. Je zag dat kinderen zich in het zweet werkten in de Ajax training pods, terwijl de vaders stilstonden bij de historie van de club en de documentaires over alle stadions waarin Ajax speelde. En natuurlijk is de kampioensschaal een nieuwe aanwinst die door iedereen enorm wordt gewaardeerd.”

,,Het hele team van de Ajax Experience kijkt enorm uit naar de zomervakantie, wanneer ook het aantal toeristen in de stad enorm toe zal nemen. Je ziet dat Ajax ook internationaal zo’n sterke naam heeft. Daardoor zijn er steeds meer toeristen die de weg vinden naar wedstrijden van Ajax en naar de Ajax Experience. Samen met de echte Ajax-supporters vormt zich dan een prachtige situatie in een overvolle Ajax Experience”.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst