Menu
Hoog bezoek voor Ajacieden

Hoog bezoek voor Ajacieden

Ajax kreeg zaterdag hoog bezoek. Sinterklaas kwam hoogstpersoonlijk een bezoekje brengen aan de spelers. Van het eerste elftal tot de F1, iedereen kwam aan bod.

Jaap Stam en zijn kinderen luisteren aandachtig naar de woorden van de Sint. De goedheiligman werd zaterdagmiddag door de Ajacieden en hun kroost gastvrij ontvangen in het spelershome van de Amsterdam ArenA. Jaap Stam en zijn kinderen luisteren aandachtig naar de woorden van de Sint. De goedheiligman werd zaterdagmiddag door de Ajacieden en hun kroost gastvrij ontvangen in het spelershome van de Amsterdam ArenA.
Spanjaarden onder elkaar... Ook Gabri en zijn zoontje werden toegesproken door Sinterklaas. De jongste Spanjaard lijkt een tikkeltje beduusd van het hoge bezoek. Spanjaarden onder elkaar... Ook Gabri en zijn zoontje werden toegesproken door Sinterklaas. De jongste Spanjaard lijkt een tikkeltje beduusd van het hoge bezoek.
Klaas Jan Huntelaar beantwoordt een vraag van Sint Nicolaas. Ook de spits ontving een cadeautje vanuit Spanje. Een handje pepernoten maakte het helemaal af. Klaas Jan Huntelaar beantwoordt een vraag van Sint Nicolaas. Ook de spits ontving een cadeautje vanuit Spanje. Een handje pepernoten maakte het helemaal af.
Jessey Sneijder behoorde tot de jongste vierders van het sinterklaasfeest. Ook vader (Wesley) Sneijder werd toegesproken in het spelershome. Jessey Sneijder behoorde tot de jongste vierders van het sinterklaasfeest. Ook vader (Wesley) Sneijder werd toegesproken in het spelershome.
De Sint richtte zich tenslotte ook tot de hoofdtrainer. Henk ten Cate luistert geconcentreerd naar wat de goedheiligman te zeggen heeft. De Sint richtte zich tenslotte ook tot de hoofdtrainer. Henk ten Cate luistert geconcentreerd naar wat de goedheiligman te zeggen heeft.
Na zijn bezoek aan de ArenA, maakte de Sint zijn opwachting op de Toekomst. Vooral de E- en F-pupillen wachtten vooraf met smart op het beroemde bezoek. Ook de jongste Ajacieden werden toegesproken door de Sint en zijn Pieten. Na zijn bezoek aan de ArenA, maakte de Sint zijn opwachting op de Toekomst. Vooral de E- en F-pupillen wachtten vooraf met smart op het beroemde bezoek. Ook de jongste Ajacieden werden toegesproken door de Sint en zijn Pieten.
Uiteindelijk werden alle Ajacieden getrakteerd op lekkernijen. Al helemaal als een mooi sinterklaasliedje werd gezongen. Uiteindelijk werden alle Ajacieden getrakteerd op lekkernijen. Al helemaal als een mooi sinterklaasliedje werd gezongen.
De Sint wist zich ook op de Toekomst omringd door jonge en oudere Ajacieden. Over aandacht had de goedheiligman niets te klagen. De Sint wist zich ook op de Toekomst omringd door jonge en oudere Ajacieden. Over aandacht had de goedheiligman niets te klagen.
De Sint besloot zijn bezoek aan Ajax met een sportieve gelukwens voor de toekomst. De Sint besloot zijn bezoek aan Ajax met een sportieve gelukwens voor de toekomst.