Menu
Houdt Ajax score hoog tegen Vitesse?

Houdt Ajax score hoog tegen Vitesse?

Ajax scoort dit seizoen veelvuldig in thuiswedstrijden. In de voorgaande elf competitieduels kwam het team van Martin Jol liefst 38 keer tot scoren. Dat komt neer op een gemiddelde van 3,5 Ajax-doelpunt per thuisduel. Houden de Ajacieden deze reeks vol tegen Vitesse?

Vitesse staat momenteel twaalfde in de Eredivisie met 23 punten uit 23 duels. Ajax bezet de derde plaats met 52 punten uit 23 duels. De club uit Arnhem wacht al vier duels op een overwinning, al speelden ze de afgelopen weken ook tegen PSV en FC Twente.

Tegenover de hoge productie in thuisduels staat een ander fraai gemiddelde. In de afgelopen elf competitieduels in de Amsterdam ArenA vielen er slechts drie tegentreffers. Sinds Ajax – sc Heerenveen (5-1) houdt de verdediging van Ajax al vier competitieduels op rij ‘de nul’ in de ArenA. Tegen NEC, AZ, Roda JC en FC Twente kwam de tegenstander telkens niet tot scoren.

Kom naar Ajax – Vitesse!

Voorafgaand aan Ajax – Vitesse (aftrap 14.30 uur) is er zondag stadionverkoop. De verkoop start om 12.30 uur en duurt tot ongeveer 14.45 uur. Er geldt voor deze wedstrijd een Club Card-verplichting (3 op 1). De stadionkassa's bevinden zich aan de Noordzijde van de Amsterdam ArenA.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Koop je kaarten voor Ajax - Vitesse online