Menu
HSV - Ajax uitverkocht

HSV - Ajax uitverkocht

De UEFA Cupwedstrijd Hamburger SV - Ajax is uitverkocht voor Ajax-supporters. Het heeft geen zin om zonder ticket af te reizen naar Hamburg. Ajax adviseert de supporters om direct na aankomst in de Noord-Duitse stad het toegangsbewijs om te wisselen.

Wacht dus niet tot vlak voor de wedstrijd. Op woensdag kun je het wedstrijdticket ophalen tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Het ophalen van het toegangsbewijs op de wedstrijddag kan van 10.00 uur tot en met 13.00 uur en van 16.00 uur tot en met 20.30 uur. Het scannen van de Seizoen Club Card zal plaatsvinden bij het kassagebouw aan de Süd-West-zijde van het stadion bij ingang 14, gelegen bij het bezoekersvak.

Bij verlies of diefstal kan er helaas geen duplicaat worden verstrekt, let er dus goed op dat je je ticket niet verliest of afhandig laat maken. We hopen op een geweldige voetbalavond en dat iedereen zich ‘Ajax-waardig’ zal gedragen.

In Hamburg speelt Ajax speelt zijn vijfde UEFA Cupduel van dit seizoen. Dat het duel met de ploeg van trainer Martin Jol leeft, blijkt wel uit het gegeven dat alle drieduizend beschikbare toegangskaarten voor het treffen met Hamburger SV binnen drie uur aan de man waren gebracht. De twee duels tegen FK Borac werden gewonnen. Ook MSK Zilina werd verslagen. Alleen Aston Villa was te sterk voor de spelers van trainer Marco van Basten. Hamburger SV - Ajax begint om 21.00 uur.

Voor de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag (17 december, 20.45 uur) zijn nog wel kaarten beschikbaar. Lees hier alles over de kaartverkoop voor dit duel >>