Menu
Huawei proost op samenwerking

Huawei proost op samenwerking

Ajax, Huawei en de Amsterdam ArenA hielden deze donderdag niet alleen een tekensessie om de samenwerking te beklinken.

Na het officiële gedeelte gingen de belangrijkste kopstukken van de ICT dienstverlener te samen met marketing directeur Edwin van der Sar en directeur van de ArenA Henk Markerink naar de Ajax perszaal.

Hier kregen diverse journalisten de kans vragen te stellen over dit unieke partnership. Ajax verkrijgt Wifi bij haar thuiswedstrijden en daarnaast investeert Huawei in een official partnership met de club. Tot slot waren op het hoofdkantoor van Huawei de belangrijkste businesspartners verzameld. Deze werden tot hun verrassing met de officiële Ajax spelersbus naar de ArenA gebracht, alwaar gezamenlijk werd geproost op de samenwerking.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ook trainer Frank de Boer kwam kennismaken met de nieuwe partner Huawei. Ook trainer Frank de Boer kwam kennismaken met de nieuwe partner Huawei.
Onder andere met een enorme taart werd de samenwerking gevierd. Onder andere met een enorme taart werd de samenwerking gevierd.
Huawei poseert met de directie van Ajax en de Amsterdam ArenA. Huawei poseert met de directie van Ajax en de Amsterdam ArenA.