Menu
Huldiging Penaltykoning 2008

Huldiging Penaltykoning 2008

Op donderdag 6 november werd tijdens de wedstrijd Ajax - MSK Zilina de huldiging van de Penaltykoning 2008 gehouden in de Amsterdam ArenA. Na heel veel voorrondes bleven er drie jongens over die gekroond gingen worden tot Penaltykoning. Er kon er echter maar één Penaltykoning 2008 worden. Klik verder om te zien wie dat is!

Huldiging Penaltykoning 2008

Op donderdag 6 november werd tijdens de wedstrijd Ajax - MSK Zilina de huldiging van de Penaltykoning 2008 gehouden in de Amsterdam ArenA. Na heel veel voorrondes bleven er drie jongens over die gekroond gingen worden tot Penaltykoning. Er kon er echter maar één Penaltykoning 2008 worden.

In het afgelopen seizoen 2007 - 2008 deden er bij evenementen van de Copa Amsterdam en de Ajax Kids Club kinderen mee aan de voorrondes van het evenement De Penaltykoning. Kon je een balletje trappen dan mocht je meedoen om te zien of jij het helemaal kon redden tot aan de finale van De Penaltykoning in de Amsterdam ArenA. Dit lukte uiteindelijk drie stoere penaltyspecialisten en zij mochten dan ook op donderdag 6 november nog één keer hun fluwele traptechniek laten zien op de heilige grasmat van de Amsterdam ArenA.

Marciano Koren uit Gouda (D-categorie), Sam van Hees uit Amsterdam (E-categorie) en Romano Dijkstra uit Oostzaan (F-categorie) namen tijdens de rust van de wedstrijd Ajax- MSK Zilina ieder drie penalty's. Natuurlijk waren de jongens al Penaltykoning in hun eigen categorie, maar vanavond werd er gestreden om de eretitel Penaltykoning 2008. Met heel veel plezier kunnen wij jullie melden dat dit geworden is:

SAM VAN HEES!

De Copa Amsterdam en de Ajax Kids Club feliciteren Sam met zijn titel en zijn mooie penalty's!

Voor alle kids die het leuk lijkt om ook eens mee te doen aan het leuke evenement De Penaltykoning: wij zullen vanaf nu opnieuw beginnen met de voorrondes. De Ajax Kids Club zal bij een aantal evenementen aanwezig zijn met het onderdeel De Penaltykoning. Voor informatie over de lokaties en data van De Penaltykoning: hou www.ajax.nl/kids in de gaten.

Voor verdere informatie over De Penaltykoning verwijzen wij iedereen door naar de site van de Copa Amsterdam www.gestion-copa-amsterdam.nl.

Trek dus snel je kicksen aan om te oefenen en misschien zie we jou wel bij een evenement van De Penaltykoning!

De Penaltykoningen werden ontvangen door Lucky!<p> De Penaltykoningen werden ontvangen door Lucky!

Daar stonden de jongens dan: klaar om te scoren!<p> Daar stonden de jongens dan: klaar om te scoren!

Best spannend als iedereen jouw penalty kan zien op een groot scherm!<p> Best spannend als iedereen jouw penalty kan zien op een groot scherm!

De keepers van de Ajax C1 deden erg goed hun best om de penalty's te stoppen!<p> De keepers van de Ajax C1 deden erg goed hun best om de penalty's te stoppen!

De jongens deden het goed! Ze staan dan ook niet voor niets in de grote finale!<p> De jongens deden het goed! Ze staan dan ook niet voor niets in de grote finale!

Maar een Ajax-keeper passeer je niet zomaar!<p> Maar een Ajax-keeper passeer je niet zomaar!

Nog één laatste penalty en dan is bekend wie de Penaltykoning van 2008 is.<p> Nog één laatste penalty en dan is bekend wie de Penaltykoning van 2008 is.

De penaltykoningen werden gehuldigd op de middenstip.<p> De penaltykoningen werden gehuldigd op de middenstip.

Voortaan kunnen ze hun titel met trots dragen!<p> Voortaan kunnen ze hun titel met trots dragen!

En om hun applaus van het publiek in ontvangst te nemen liepen ze nog even een ererondje.<p> En om hun applaus van het publiek in ontvangst te nemen liepen ze nog even een ererondje.

Wat cool om mee te doen aan De Penaltykoning! Nog even een fotootje en dan de rest van de wedstrijd kijken!<p> Wat cool om mee te doen aan De Penaltykoning! Nog even een fotootje en dan de rest van de wedstrijd kijken!