Menu
Huldiging WK-gangers bij Ajax - Chelsea

Huldiging WK-gangers bij Ajax - Chelsea

Ajax is trots op zijn WK-gangers. Daarom worden alle Ajacieden die op het WK actief waren vrijdagavond voorafgaand aan Ajax – Chelsea gehuldigd. Kom naar de wedstrijd en huldig de Ajax-spelers die in Zuid-Afrika succesvol waren!

Ajax - Chelsea is de eerste thuiswedstrijd van Ajax na het WK. Kortom; een ideaal moment om de WK-gangers van de club samen met de supporters een passend eerbetoon te geven.

Drie spelers van Ajax reikten tijdens het WK in Zuid-Afrika tot finale. De Oranje-internationals Maarten Stekelenburg, Gregory van der Wiel en Demy de Zeeuw behaalden zilver in de verloren eindstrijd tegen Spanje. Luis Suarez en Nicolas Lodeiro werden vierde tijdens het WK.

Christian Eriksen, jongste speler tijdens het WK en pas sinds januari bij de A-selectie van Ajax, was ook op het WK actief. Met Denemarken strandde hij in de groepsfase. Eyong Enoh maakte eveneens WK-minuten. Met Kameroen eindigde zijn WK-avontuur net als Eriksen in de poulefase.

In de rust van de wedstrijd wordt er vrijdag nog een andere speler gehuldigd. Voormalig Ajacied Gabri zwaait halverwege de supporters in ‘zijn’ Amsterdam ArenA vaarwel.

Kom naar Ajax - Chelsea en huldig de WK-gangers!

Ajax – Chelsea begint vrijdag om 18.00 uur en vormt het slotstuk van de Ajax Open Dag.

Koop je kaarten voor Ajax - Chelsea online