Menu
Huntelaar de snelste van het stel

Huntelaar de snelste van het stel

Ajax sloot woensdagochtend de training af met een zware loopoefening. Klaas Jan Huntelaar toonde zich de snelste van alle Ajacieden. Bekijk hier hoe de spits zijn overwinning vierde.

Klaas Jan Huntelaar, dinsdag 25 geworden, is in goede doen. Bij de afsluitende lange loopoefening is hij de snelste van de hele selectie. Klaas Jan Huntelaar, dinsdag 25 geworden, is in goede doen. Bij de afsluitende lange loopoefening is hij de snelste van de hele selectie.
Huntelaar heeft nog net voldoende kracht in zijn lichaam om er een koprol uit te gooien als hij als eerste de finish bereikt. Huntelaar heeft nog net voldoende kracht in zijn lichaam om er een koprol uit te gooien als hij als eerste de finish bereikt.
Een glimlach op het gezicht: Huntelaar kan tevreden zijn. Een glimlach op het gezicht: Huntelaar kan tevreden zijn.
De aanvaller geniet uitgeteld nog even na. De aanvaller geniet uitgeteld nog even na.
En hier nog even het bewijs dat iedereen tegelijk begon. En hier nog even het bewijs dat iedereen tegelijk begon.
Voor de zware eindoefening werden er partijen gespeeld. Marco van Basten deelt de hesjes uit. Voor de zware eindoefening werden er partijen gespeeld. Marco van Basten deelt de hesjes uit.
Kostas Peristerides, keeper in de A-jeugd, was woensdag te gast bij de selectie. Vanwege het keepersgebrek trainde hij mee met het eerste. Kostas Peristerides, keeper in de A-jeugd, was woensdag te gast bij de selectie. Vanwege het keepersgebrek trainde hij mee met het eerste.
Dario Cvitanich en Gregory van der Wiel in duel.
Luis Suarez probeert langs Robbert Schilder te komen. Luis Suarez probeert langs Robbert Schilder te komen.