Menu
Huntelaar terechte Ajacied van de wedstrijd

Huntelaar terechte Ajacied van de wedstrijd

Ajax won zondagmiddag met 6-0 van RBC Roosendaal. Klaas Jan Huntelaar had met 4 doelpunten het grootste aandeel in deze Amsterdamse overwinning. De supporters verkozen hem daarom terecht tot Ajacied van de wedstrijd. Met maar liefst 67 procent van de stemmen bleef hij zijn collega-spits Markus Rosenberg voor.

Weekprijs
Jolanda Duivenvoorden uit Voorhout is de winnares van de weekprijs. Zij wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van Ajax en krijgt de officiële wedstrijdbal overhandigd door de Ajacied van die betreffende wedstrijd.

Stand klassement
In het klassement van de maand februari heeft de 22-jarige Huntelaar de koppositie overgenomen van Markus Rosenberg, die afgelopen zondag 'slechts' 2 keer het net wist te vinden. Wesley Sneijder voert het totaalklassement nog steeds aan, maar voelt de hete adem van 'The Hunter' in de nek.

Ook stemmen?
Het stemmen werkt zeer eenvoudig. Stel op het moment van je keuze een sms-bericht op met de tekst AJAX en vervolgens het rugnummer van de Ajacied op wie je wilt stemmen. Dat bericht stuur je naar 4222. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar Hatem Trabelsi dan werkt het als volgt: Stuur het bericht AJAX 2 naar nummer 4222 (€ 0,55 per ontvangen bericht). Je maakt dan kans op vele leuke prijzen!

Bekijk het klassement>