Menu

Ibrahimovic wil nu winnen van Milan

Hoewel Zlatan Ibrahimovic in twee seizoenen UEFA Champions League al zes keer scoorde, trof de Zweedse spits tegen AC Milan nog nooit doel. Hij is er daarom op gebrand om morgen een goed resultaat neer te zetten. ,,Ajax heeft vier keer tegen Milan gespeeld, maar steeds net niet gewonnen. We moeten nu een keer van ze winnen."

Ibrahimovic verwacht een heel spannende wedstrijd. ,,Beide ploegen moeten een goed resultaat neerzetten. We moeten eigenlijk allebei winnen. Het zal dus zeker spannend worden. Ik verwacht ook dat Milan morgenavond niet achteruit zal gaan voetballen, maar dit keer wel vooruit zal voetballen en voor de winst gaat."

Voor de spits, die de afgelopen weken goed in vorm is, wordt de wedstrijd bijzonder moeilijk. Italianen hebben het verdedigen uitgevonden, zo luidt het gezegde. ,,De verdediging van AC Milan is erg goed. Ze verdedigen veel korter op hun man dan bijvoorbeeld de verdedigers van Celta of Brugge. Hierdoor krijg ik ook minder ruimte. Verder zijn de Milan-verdedigers veel feller in hun manier van verdedigen. Ik zal morgen dus ook niet veel kansen krijgen. Maar dat is Champions League, he."