Menu
'Ik blijf gewoon Devyne Rensch'

'Ik blijf gewoon Devyne Rensch'

Devyne Rensch werd in de Talent Tuesday Show verrast door een boodschap van Matthijs de Ligt. De aanvoerder van Ajax 1 feliciteerde de verdediger van O17 met z’n nieuwe contract en wenste hem succes voor de nabije toekomst. “Echt vet, heel gaaf. Ik had niet verwacht dat hij dit zou doen.”

Naast De Ligt heeft Rensch nog een aantal verdedigers van wie hij veel heeft opgestoken. "Vroeger heb ik echt veel op YouTube naar Nesta en Maldini gekeken. Zij waren echt goed.” In het heden leert hij dus vooral veel van een Ajacied. “Of ik de nieuwe Matthijs de Ligt ben? Nou, dat weet ik niet. Ik blijf gewoon Devyne Rensch."

Een verrassing van De Ligt! 🤳♥️

Rensch: 'Ik had niet verwacht dat hij dit zou doen'#TalentTuesday #ABNAMRO

— AFC Ajax (@AFCAjax) April 9, 2019

Rensch maakt momenteel furore bij Ajax O17 en tekende onlangs z’n 1e contract. Hij heeft niet het meest eenvoudige pad bewandeld. “Ik speelde bij VV Unicum en was 2 jaar geblesseerd aan m’n achillespees. Ik dacht: dit gaat ‘m niet meer worden. Maar ik herstelde en mocht op stage bij PSV. Daar werd ik niet aangenomen. Vervolgens kreeg ik een uitnodiging van Ajax om 5 weken op proef te komen. Na de 2e training was ik al aangenomen. Gelukkkig dat het zo is gelopen."

Lees ook: Future Cup als springplank naar de top (deel 1)
Check ook:
Ajax contracteert jeugdspeler Devyne Rensch