Menu
In lentezon richting Waalwijk

In lentezon richting Waalwijk

Ajax werkte donderdagochtend na een vrije woensdag weer hard toe naar de volgende wedstrijd. In Waalwijk wacht komend weekeinde degradatiekandidaat RKC Waalwijk. De mannen van trainer Martin Jol maakten een zeer gedreven indruk en joegen elkaar over het veld.

"Opjagen", het motto dat Martin Jol de laatste weken bezigde tijdens de persconferenties, was ook terug te vinden op het trainingsveld. Niet alleen jaagt Ajax als team de concurrenten FC Twente en PSV op, ook onderling wordt er gejaagd. Niemand wil voor elkaar onder doen op de training en de passie straalde van de spelers af tijdens een grote partij. Daarbij ontbraken Rob Wielaert en Ismaïl Aissati, die vanmiddag met Jong Ajax zullen spelen tegen Jong Feyenoord/Excelsior.

Vrijdag en zaterdag trainen de Ajacieden nog en dan moet het zondag gebeuren tegen RKC. Een dag eerder ontmoeten PSV en Twente elkaar in Eindhoven.

Tekst en Foto's: Ajax.nl

Vurnon Anita kijkt naar de afspeelmogelijkheden. Kennedy lijkt zich te gaan aanbieden. Vurnon Anita kijkt naar de afspeelmogelijkheden. Kennedy lijkt zich te gaan aanbieden.
Het vochtgehalte moet op peil blijven. Het vochtgehalte moet op peil blijven.