Menu
Indoor Challenge 2009 Ajax Jonge Schare

Indoor Challenge 2009 Ajax Jonge Schare

Zondag 11 januari 2009 gaan alle remmen los want dan wordt de jaarlijkse Ajax Indoor Challenge weer gehouden! Wil jij hierbij zijn kijk dan snel verder!

Indoor Challenge 2009

Zondag 11 januari 2009 gaan alle remmen los want dan wordt de jaarlijkse Ajax Indoor Challenge weer gehouden! Vind jij het leuk om te zaalvoetballen en zou je je kunsten wel eens willen tonen? Dan moet je hier bij zijn!

Dit jaar wordt dit sportieve nieuwjaarsevenement groots opgezet voor Ajax Jonge Schare-leden en Ajax Kids Club-leden en gehouden in Topsportcomplex Almere Poort. Een hele hoop teams zullen elkaar 'challengen' en voetballen om als beste team uit de bus te komen. Ben jij gezellig competitief ingesteld en wil jij het nieuwe jaar aftrappen met een lekker potje voetbal? Geef je dan snel op!

Kom jij ook naar de Indoor Challenge 2009?<p>

Geef je op!

Wie, wat en hoe?
Het toernooi duurt van 13.00 uur tot 20.00 uur, afhankelijk van je leeftijd.
De teams zullen ingedeeld worden in leeftijdscategorieën (5 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar) zodat er eerlijk gespeeld kan worden. De jongste categorie zal als eerste beginnen om 13.00 uur. Deze wedstrijdjes zullen op een klein veld gespeeld worden. Vanaf 15.00 uur zullen de oudere categorieën gaan spelen. Deze wedstrijden worden op grote velden gespeeld.

De kosten zijn € 2,50 voor Ajax Jonge Schare-leden en € 5,00 voor introducés.
Introducés kunnen vrienden, vriendinnen, broers of zussen zijn die niet lid zijn van de Ajax Jonge Schare. Dit zijn dus niet je ouders! Iedereen kan één introducé aanmelden! Uiteraard kunnen vrienden en vriendinnen die niet meedoen én ouders gratis komen kijken om de spelers aan te moedigen vanaf de hele grote tribune van de topsporthal!

Wil je meedoen aan dit voetbalevenement? Vul dan onderstaand formulier volledig in en druk op verstuur!

Opgeven kan tot 31 december 2008.

Na aanmelding via het formulier op de site ontvang je een bevestiging van versturen per mail. Vervolgens zullen we je in de week voorafgaande aan het evenement een brief met verdere informatie sturen.

Let op: eventuele wijzigingen in de organisatie van het evenement zullen wij via het artikel op www.ajaxlife.nl communiceren. Hou deze dus in de gaten!

Geef je op en trap het jaar sportief af!<p> Geef je op en trap het jaar sportief af!