Menu
Indoor Challenge 2009

Indoor Challenge 2009

Zondag 11 januari 2009 gaan alle remmen los want dan wordt de jaarlijkse Ajax Indoor Challenge weer gehouden! Wil jij hierbij zijn kijk dan snel verder!

Indoor Challenge 2009

Zondag 11 januari 2009 gaan alle remmen los want dan wordt de jaarlijkse Ajax Indoor Challenge weer gehouden! Vind jij het leuk om te zaalvoetballen en zou je je kunsten wel eens willen tonen? Dan moet je hier bij zijn!

Dit jaar wordt dit sportieve nieuwjaarsevenement groots opgezet en gehouden in Topsportcomplex Almere Poort. Een hele hoop teams zullen elkaar 'challengen' en voetballen om als beste team uit de bus te komen. Ben jij gezellig competitief ingesteld en wil jij het nieuwe jaar aftrappen met een lekker potje voetbal? Geef je dan snel op!

Kom jij ook naar de Indoor Challenge 2009?<p>

Geef je op!

Wie, wat en hoe?
Het toernooi duurt van 13.00 uur tot 20.00 uur, afhankelijk van je leeftijd.
De teams zullen ingedeeld worden in leeftijdscategorieën (5 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar) zodat er eerlijk gespeeld kan worden. De jongste categorie zal als eerste beginnen om 13.00 uur. Deze wedstrijdjes zullen op een klein veld gespeeld worden.
Vanaf 15.00 uur zullen de oudere categorieën gaan spelen. Deze wedstrijden worden op grote velden gespeeld.

De kosten zijn € 2,50 voor Ajax Kids Club-leden en € 5,00 voor introducés.
Introducés kunnen vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes zijn die niet lid zijn van de Ajax Kids Club. Dit zijn dus niet je ouders! Iedereen kan één introducé aanmelden! Uiteraard kunnen vriendjes en vriendinnetjes die niet meedoen én ouders gratis komen kijken om de kids aan te moedigen vanaf de hele grote tribune van de topsporthal!

Wil je meedoen aan dit voetbalevenement? Vul dan onderstaand formulier volledig in en druk op verstuur!

Opgeven kan tot en met 31 december 2008, 00.00 uur.

Na aanmelding via het formulier op de site ontvang je een bevestiging van versturen per mail. Vervolgens zullen we je in de week voorafgaande aan het evenement een brief met verdere informatie sturen.

Ben je lid van de Ajax Jonge Schare (13 t/m 18 jaar) en wil je meedoen dan kan dat ook, want de Ajax Kids Club organiseert de Indoor Challenge dit jaar samen met de Ajax Jonge Schare. Klik HIER voor meer informatie en inschrijving!

Let op: eventuele wijzigingen in de organisatie van het evenement zullen wij via dit artikel communiceren. Hou deze dus in de gaten!

De winnaars van vorig jaar gingen samen met Lucky uit hun dak!<p> De winnaars van vorig jaar gingen samen met Lucky uit hun dak!

Indoor Challenge: cool voor kids van 5 tot 12 jaar!<p> Indoor Challenge: cool voor kids van 5 tot 12 jaar!