Menu

Indoor Challenge Toernooi groot succes

Alle leden van de Kids Club konden zich opgeven voor het grote Indoor Challenge Toernooi in de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Er is massaal gereageerd, helaas kon niet iedereen meedoen. De gelukkigen die wel mee konden doen hadden een fantastische dag.

De teams waren verdeeld in twee categorieën: de Junioren en de Mini’s. In de categorie Junioren deden de teams Bergdølmo, Galásek, Lobont, Witsche, Chivu, Pasanen, Trabelsi en Yakubu mee. Team Witschge bleek de sterkste te zijn.

Bij de Minis’deden de teams Van Der Vaart, Zlatan, Stekelenburg, Sikora, Boukhari, Heitinga, Maxwell en Mido. Tot op het einde bleef het erg spannend, maar team Maxwell wist toch de overwinning te behalen.

Lucky was ook aanwezig en hij had de kampioensschaal bij zich. Iedereen die wilde kon met hem op de foto. Ook was er een mooie loterij waar iedere speler aan mee kon doen en waar hele mooie Ajax-prijzen te winnen waren.

Iedereen die mee had gedaan kreeg een mooie herinnering aan deze dag, een petje en een neklint. De winnaars kregen op het einde van de dag ook nog een medaille en een uitnodiging om in de rust van één van de komende wedstrijden van Ajax 1 te schitteren in de Amsterdam ArenA door mee te doen aan de Shoot Out.