Menu
Info Strijders van de Straat

Info Strijders van de Straat

In Ajax Life nummer 14 van 3 maart 2006 stond al een aankondiging voor het straatvoetbaltoernooi Strijders van de Straat. Deze staat voorlopig gepland op zondag 9 april voorafgaand aan Ajax - AZ. Wil jij en eventueel een introducé inschrijven, stuur dan de volgende gegevens naar jongeschare@ajax.nl. Wees er snel bij want vol=vol!

Voornaam :
Achternaam :
Leeftijd :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Tel. nr :
Emailadres :

Introducé ja/nee (doorhalen wat niet van toepassing is)
Gegevens introducé
Voornaam :
Achternaam :
Leeftijd :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Tel. nr :
Emailadres :

Je krijgt voor 9 april nog meer informatie als je je heb ingeschreven!

Ajax speelt op 9 april tegen AZ. Een beladen wedstrijd. Om de spanning alvast iets uit de spieren te voetballen en de Ajax-fans rondom het stadion te vermaken met panna’s, dribbels en andere technische hoogstandjes, organiseert Ajax Jonge Schare vóór de wedstrijd een groot voetbaltoernooi: Strijders van de Straat 2006.

Op de Open Dag in augustus was het Panna-toernooi al een groot succes. Tientallen leden van Ajax Jonge Schare gooiden hun trukendoos open voor het massaal aanwezige publiek op parkeerterrein P2. Ditmaal verschuift de locatie naar de ArenA Boulevard. Beter gezegd: op het speelveld tussen de FEBO, Mediamarkt en Heineken Music Hall.

Met andere baltovenaars strijd jij die dag op drie velden om de prestigieuze titel ‘Straatvoetballer van het Jaar’. Uiteraard kun je rekenen op veel publiek, aangezien er voor de wedstrijd altijd honderden fans zijn die zichzelf meestal even verwennen met een vette hamburger of een stokbroodje gezond. Als je denkt dat jij goed genoeg bent om die dag voor een lekker toetje te zorgen, meld je dan zo snel mogelijk aan.

Het AJS-toernooi begint om 10:00 en eindigt om 14:00. Als jij denkt dat je andere Ajax-fans kunt verslaan, dien jij jezelf ze snel mogelijk aan te melden. De enige voorwaarde is dat je wel lid moet zijn van Ajax Jonge Schare. De finale eindigt naar verwachting om 14:00 uur. Daarna liggen er voor de beste straatvoetballer onder andere twee kaartjes voor de wedstrijd Ajax-AZ klaar. Alle andere deelnemers krijgen een unieke herinnering.