Menu
Informatie afscheid Bobby Haarms

Informatie afscheid Bobby Haarms

Om alle Ajacieden in de gelegenheid te stellen afscheid te nemen van Bobby Haarms, wordt er zaterdag 13 juni 2009 om 11.00 uur op de Toekomst een afscheidsplechtigheid gehouden. In verband met de verwachte belangstelling wordt iedereen verzocht op tijd aanwezig te zijn. Lees hieronder meer informatie.

De ceremonie begint om 11.00 uur op het hoofdveld van de Toekomst en wordt geleid door algemeen directeur Rik van den Boog. Nabestaanden en prominente Ajacieden zullen tijdens deze plechtigheid het woord nemen en Bobby ieder op hun eigen wijze gedenken. Aansluitend krijgen de aanwezigen de mogelijkheid afscheid te nemen van Bobby.

Om 13.30 uur vertrekt de rouwstoet langs de Amsterdam ArenA, het supportershome en de Middenweg naar de Oosterbegraafplaats. Daar wordt Bobby in besloten kring begraven.

Het is niet mogelijk de rouwstoet te volgen.

Parkeren:

Supporters die de ceremonie op de Toekomst bij willen wonen, kunnen zaterdag vanaf 09.15 uur gratis parkeren op P2.

Bloemstukken:

Bloemstukken, het liefst in de kleuren rood en wit, worden op prijs gesteld. Deze kunnen tot uiterlijk vrijdag 15.00 uur worden afgeleverd bij de Toekomst.

AT5:

De Amsterdamse tv-zender AT5 doet rechtstreeks verslag van de ceremonie.

Condoleanceregister:

Laat op de website een bericht achter ter nagedachtenis van Bobby Haarms. Deze condoleances worden samen met het condoleanceboek overhandigd aan de nabestaanden.

Naar het condoleanceregister