Menu
Informatie afscheidsduel Stam

Informatie afscheidsduel Stam

Jaap Stam neemt zaterdag 26 juli officieel afscheid als profvoetballer. In het nieuwe stadion van FC Zwolle speelt Ajax vanaf 20.30 uur een wedstrijd tegen een selectie van spelers waarmee Stam in zijn rijke carriere ooit samenspeelde. De voorverkoop voor Ajax-uitkaarthouders start op 1 maart.

Stam: 'Ik ben iemand die zich honderd procent wil geven.'

De nu 35-jarige Stam is met de stichting die deze dag voor hem organiseert, druk bezig met de voorbereidingen op deze wedstrijd. De netto-opbrengst van het afscheidsduel, dat ook rechtstreeks op SBS6 uitgezonden zal worden, komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Er wordt deze bijzondere avond niet alleen maar gevoetbald. Voor de wedstrijd, in de rust en direct na afloop is een programma samengesteld. Het stadion zal in ieder geval twee uur voor aanvang van de wedstrijd geopend zijn. Stam begon zijn loopbaan op 20-jarige leeftijd bij FC Zwolle. Vervolgens verdedigde hij de clubeer van Cambuur Leeuwarden, Willem II, PSV, Manchester United, Lazio Roma, AC Milan en als laatste Ajax.

Kaartverkoopinformatie

Zaterdag 1 maart start de kaartverkoop voor Ajax-uitkaarthouders. Om ook onze trouwe supporters de kans te bieden deze bijzondere afscheidswedstrijd bij te wonen, zijn voor Ajax-supporters 600 omwisselbiljetten gereserveerd. Indien die niet uitverkocht worden, krijgen ook seizoenkaarthouders van Ajax de mogelijkheid een omwisselbiljet aan te schaffen. Prijs van het ticket is €25,-, exclusief administratiekosten. Er zal worden omgewisseld bij het bezoekersvak. Naast het stadion is (gratis) parkeermogelijkheid.

Nadere info volgt later.