Menu
Informatie over Dinamo Zagreb - Ajax

Informatie over Dinamo Zagreb - Ajax

Dinamo Zagreb, tegenstander van Ajax in de UEFA Europa League, is door de UEFA gestraft voor ongeregeldheden tijdens de wedstrijd FC Timisoara - Dinamo Zagreb. Dinamo Zagreb moet de beide resterende thuisduels in de Europa League, tegen Ajax en FC Timisoara, zonder publiek spelen.

De kaartverkoop voor Ajax-supporters voor de wedstrijd Dinamo Zagreb - Ajax is dan ook per direct stopgezet. Het is vanaf heden niet meer mogelijk om kaarten te bemachtigen voor de wedstrijd.

Ajax heeft inmiddels toestemming gekregen van de UEFA om 200 (VIP)-supporters mee te mogen nemen. Ajax heeft ervoor gekozen om de supporters, die reeds in het bezit zijn van een aankoopbewijs, als VIP bij de wedstrijd toe te laten. Alle Ajax-supporters die een kaartje hebben gekocht zullen persoonlijk per brief worden geïnformeerd.

Let op: het juiste faxnummer is: 020-3111675.

Let op: door de beslissing van de UEFA is er sprake van een verhoogd risico bij de wedstrijd Dinamo Zagreb-Ajax. Ajax adviseert de eigen aanhang zelf een goede afweging te maken om al dan niet af te reizen en de wedstrijd te bezoeken. Het bezoeken van de wedstrijd is geheel op eigen risico. Wij raden met klem af om zonder ticket af te reizen naar Zagreb. Tickets zijn op naam uitgegeven, kortom strikt persoonsgebonden. Kaarten kunnen dus niet worden overgedragen aan andere supporters.