Menu
Informatie over kaartverkoop halve finale Champions League

Informatie over kaartverkoop halve finale Champions League

Na 22 jaar staat Ajax weer in de halve finale van de UEFA Champions League. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd start op woensdag 24 april om 12:00 uur. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 58 voor seizoenkaarthouders.

Ook nu wordt seizoenskaarthouders de optie geboden om de eigen stoel te kopen. Na de wedstrijd van woensdagavond tussen Manchester City en Tottenham Hotspur zal bekend worden wie onze tegenstander wordt en wanneer er gespeeld wordt. Het is wel al bekend dat Ajax eerst uit speelt en de return in de Johan Cruijff ArenA afgewerkt wordt.

Eigen stoel verkoop seizoenkaarthouders
Vanaf woensdag 24 april om 12:00 uur kunnen seizoenkaarthouders 3 dagen lang als 1e en met 10% korting een kaart voor hun eigen stoel in de Johan Cruijff ArenA kopen.

TITANS IN TURIN! 🍕#UCL #juvaja pic.twitter.com/9mG0gm1Hs8

— AFC Ajax (@AFCAjax) April 16, 2019

Deze reservering staat klaar in hun Online Ticketshop-account (Inloggen > Mijn Ajax > Mijn reserveringen). De reservering vervalt op vrijdag 26 april om 20:00 uur. Op dinsdag 30 april start vervolgens om 10:00 uur de kaartverkoop voor de leden van de Supportersvereniging Ajax. Club Card-houders zijn een dag later aan de beurt.  

Wederom moeten we bij deze ronde kaarten afstaan aan de UEFA. Seizoenkaarthouders voor die stoelen sturen we een mail met instructies, zodat zij toch van hun voorrang gebruik kunnen maken en een kaart elders in het stadion kunnen kopen.

De verkoop volstrekt zich via onderstaand schema:

Mindervaliden
Voor mindervaliden seizoenkaarthouders start de kaartverkoop op woensdag 24 april om 12:00 uur. Mindervaliden Club Card-houders kunnen vanaf dinsdag 30 april om 10:00 uur een kaart kopen.

Uitwedstrijd
Zodra er meer informatie bekend is over het bezoeken van de uitwedstrijd zullen wij dit delen via de Ajax-kanalen.

Houd er rekening mee dat je een (seizoen) Club Card op je eigen naam moet hebben om in aanmerking te komen voor een kaart.

Lees ook: Liveblog: Ajacieden terug in Amsterdam ❌❌❌
Bekijk ook:
Nieuwe update kaartverkoop voor bekerfinale

Tekst en beeld: Ajax.nl