Menu
Informatie over losse verkoop Eredivisie 2018-2019

Informatie over losse verkoop Eredivisie 2018-2019

Het concept speelschema van het Eredivisie-seizoen 2018-2019 is dinsdag door de KNVB bekendgemaakt. Alleen voor de wedstrijden tegen Feyenoord, FC Utrecht en ADO Den Haag geldt een Club Card-verplichting. Over enkele weken is het mogelijk om losse tickets te kopen voor de eerste 9 thuiswedstrijden. Wil je als 1e op de hoogte zijn van de start van de ticketverkoop? Laat dan je mailadres achter en je krijgt bericht bij de start van de verkoop.

Voor alle wedstrijden is beperkte beschikbaarheid in de losse verkoop. De reden: er zijn inmiddels ruim 40.000 seizoenkaarten verkocht. Deze aantallen lopen snel op. Dat betekent dat er begin juli nog maar enkele duizenden kaarten beschikbaar zijn voor Ajacieden die losse wedstrijden willen bezoeken.

Benieuwd naar de voordelen van een seizoenkaart? Bezoek dan de website ajaxseizoenkaart.nl.

Als eerste weten wanneer verkoop start
Begin juli starten we met de losse verkoop voor de thuiswedstrijden van de 1e seizoenhelft. Wil je als eerste op de hoogte zijn van start verkoop? Laat dan hier je mailadres achter en je ontvangt bericht van ons zodra de exacte datum bekend is.

Voor bijna alle wedstrijden kan zonder een Club Card losse kaarten worden gekocht. Alleen voor de wedstrijden tegen Feyenoord, FC Utrecht en ADO Den Haag geldt een Club Card-verplichting. Je hebt een Ajax Club Card al voor €6,- (excl. € 1,50 administratiekosten). Meer informatie over de Club Card is te vinden op deze pagina.

Meld je aan