Menu
Informatie start tweede seizoenshelft

Informatie start tweede seizoenshelft

Missie Kaapstad is ten einde, de blikken staan gericht op de tweede competitiehelft. Zondag 21 januari staat de eerste wedstrijd op het programma. In de Amsterdam ArenA zal Ajax het opnemen tegen FC Utrecht.

In de tweede competitiehelft worden zeven thuiswedstrijden gespeeld. Daarnaast speelt Ajax om de UEFA Cup en de Beker. Het programma ziet er als volgt uit:

Schema
Zondag 21 januari 12.30 uur Ajax - FC Utrecht Competitie
Woensdag 24 januari 20.45 uur Ajax - HFC Haarlem Beker 1/8 finale
Zondag 4 februari 12.30 uur Ajax - Feyenoord Competitie
Zondag 18 februari 14.30 uur Ajax - Excelsior Competitie
Donderdag 22 februari 21.00 uur Ajax - Werder Bremen UEFA Cup 3e ronde
Zondag 4 maart 14.30 uur Ajax - Heerenveen Competitie
Zondag 1 april 14.30 uur Ajax - Heracles Competitie
Zondag 15 april 14.30 uur Ajax - NAC Competitie
Zondag 22 april 14.30 uur Ajax - Sparta Competitie

De steun van supporters bij deze wedstrijden is onontbeerlijk. Draag de Ajacieden een warm hart toe, kom naar de Amsterdam ArenA en maak de wedstrijden live mee. Op de pagina Tickets lees je alle informatie over de kaartverkoop. Op dit moment kunnen kaarten worden gekocht voor Ajax - Utrecht, Ajax - Haarlem, Ajax - Excelsior en Ajax - Werder Bremen. De wedstrijd Ajax - Feyenoord is bijna uitverkocht, a.s. zaterdag gaan de laatste beperkt-zicht plaatsen in de verkoop met 50% korting.

Kaarten zijn te koop bij de ruim 1.000 verkooppunten van TicketBox, dit zijn sigarenwinkels waar ook Staatsloten worden verkocht. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kijk op www.ticketbox.nl.
Voor bijna alle wedstrijden geldt een club card-verplichting. Als je nog geen club card hebt, dan kan je deze al vanaf € 6 online aanvragen. Het inschrijfformulier kan je downloaden en met een kopie van je legitimatie opsturen naar Ajax. Als de betaling is voldaan krijg je de club card thuisgestuurd. Lees hier alles over de club cards van Ajax.

Tot ziens in de Amsterdam ArenA, laten we er met elkaar een mooie tweede seizoenshelft van maken!