Menu
Informatie Voetbaldag Amsterdam!

Informatie Voetbaldag Amsterdam!

Op woensdagmiddag 16 april organiseert de Ajax Kids Club weer een voetbaldag in Amsterdam. Klik verder voor mer informatie!

Voetbaldag Amsterdam

Misschien kom je jouw idool wel tegen!<p> Misschien kom je jouw idool wel tegen!

De inschrijving voor de Voetbaldag Amsterdam is gestopt en we zitten helemaal vol. Wij vinden het leuk dat iedereen zo enthousiast is over dit mega-voetbal-spektakel en zullen iedereen vandaag 13 maart een brief sturen met alle informatie die je nodig hebt voor deze sportieve dag!

Let op: Bij een aantal brieven is de coupon linksboven aan de brief weggevallen. Indien dit bij jou het geval is hoeft je je geen zorgen te maken; je staat ook op een lijst die wij mee zullen nemen op 16 april en iedereen kan dus gewoon op vertoon van de brief het kadotasje in ontvangst nemen!

Iedereen die zich heeft ingeschreven kan meedoen aan zowel de voetbaldag als het nieuwe evenement "De Penaltykoning". Begin dus maar vast te oefenen in de achtertuin!

Nog even alle informatie op een rij:

De Voetbaldag Amsterdam wordt zoals altijd gehouden op Sportcomplex De Toekomst.

Iedereen die zich heeft opgegeven kan meedoen aan het toernooi en de volgende clinics:

1. Strafschop
2. Trucjes
3. Voetenwerk
4. Keepers

Sommige kids hebben de mogelijkheid "verrassing" aangevinkt en wij zullen hen indelen bij één van de 4 clinics.

Let op: In verband met het versturen van de clinics en het indelen van kinderen bij clinics en toernooi is het vanaf nu niet meer mogelijk om van clinic te veranderen.

Er zullen allerlei neven-activiteiten georganiseerd worden, maar welke dat zijn gaan we natuurlijk nog even niet verklappen!

Als vast onderdeel van dit voetbalfeest kun je natuurlijk ook weer meedoen aan de Lucky Ajax Games, onze eigen Ajax-Spelen, en zoals altijd zal Lucky de mascotte ook klaar staan om te knuffelen en een balletje te trappen!

De voetbaldag duurt van 14.00 tot ongeveer 18.00 uur.

Tijdens de voetbaldag kun je bij het onderdeel "De Penaltykoning" binnenlopen om te proberen Penaltykoning van Amsterdam te worden!
Meer informatie over dit evenement kun je lezen bij het artikel van de Penaltykoning op www.ajax.nl/kids!

En tenslotte:
Hou de site goed in de gaten voor mededelingen en eventuele veranderingen!

Tot ziens op 16 april in Amsterdam!