Menu
Informatie Voetbaldag Didam

Informatie Voetbaldag Didam

De inschrijving voor de Voetbaldag Didam is gestopt. Wij kunnen helaas ook geen aanmeldingen aannemen omdat we helemaal vol zitten. Voor meer informatie lees verder!

Voetbaldag DVC (Didam)

Misschien kom je jouw idool wel tegen!<p> Misschien kom je jouw idool wel tegen!

Afgelopen week zijn de informatiebrieven verstuurt naar alle kids die zich hebben aangemeld voor de Voetbaldag DVC in Didam. De indelingen voor het toernooi en de clinics zijn gemaakt en de brieven zijn verstuurt. Wij kunnen vanaf nu dus ook niet meer schuiven met keuzes van clinics omdat wij helemaal vol zitten en alles reeds ingedeeld is op tijd en categorie.

Let op:
In de informatiebrief hebben wij alleen de indelingen van de clinics bekend gemaakt. De indeling van het toernooi wordt op de voetbaldag zelf bekend gemaakt. Iedereen die zich hiervoor heeft opgegeven doet dus gewoon mee en het klopt dus dat er in de informatiebrief geen toernooi-indeling staat.


Wat was er ook alweer te doen op de Voetbaldag in Didam?

Er wordt een toernooi en clinics georganiseert:

1. Strafschop
2. Trucjes
3. Voetenwerk
4. Keepers


Verder zullen er allerlei andere activiteiten georganiseerd worden, maar welke dat zijn gaan we natuurlijk nog even niet verklappen!

Als vast onderdeel van dit voetbalfeest kun je natuurlijk ook weer meedoen aan de Lucky Ajax Games, onze eigen Ajax-Spelen, en zoals altijd zal Lucky de mascotte ook klaar staan om te knuffelen en een balletje te trappen!

De voetbaldag duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

En verder:
Hou de site goed in de gaten voor mededelingen en eventuele veranderingen!

Tot ziens in Didam!