Menu
Informatieborrel Ajax Young Professionals groot succes

Informatieborrel Ajax Young Professionals groot succes

Donderdag organiseerde Ajax in samenwerking met YveY een informatieborrel ter introductie van de Ajax Young Professionals. Een nieuw platform, exclusief voor jonge, ambitieuze en innovatieve ondernemers die elkaar willen stimuleren en inspireren.

De genodigden werden ontvangen op de indrukwekkende Koninklijke Loge van de Amsterdam ArenA waar het nieuwe concept werd gepresenteerd door Sipko-Hans Adriaansen (Manager Business Relations AFC Ajax) en Gitte Milder (Directeur Support YveY). Aansluitend volgde een rondleiding achter de schermen van de ArenA, die via de Ajax-kleedkamer eindigde op de Field Seats direct aan het veld. Vanaf deze onlangs geïntroduceerde seats zullen de Ajax Young Professionals komend seizoen 10 wedstrijden bekijken.

De deelnemers bekijken de ArenA vanaf veldhoogte. De deelnemers bekijken de ArenA vanaf veldhoogte.

Een inspirerende avond vol enthousiaste ondernemers en ondernemende jongeren, die op de avond zelf al resulteerde in de eerste aanmeldingen voor het nieuwe seizoen, dat op 10 augustus met een thuiswedstrijd tegen Vitesse van start zal gaan!

Heb jij ook interesse in de Ajax Young Professionals of wil je graag informatie ontvangen?
Neem contact op via business@ajax.nl of 0900-232 252 (optie 2).


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Business

Er was ook mogelijkheid om de vier laatste kampioensschalen te bewonderen. Er was ook mogelijkheid om de vier laatste kampioensschalen te bewonderen.
Young Professionals bekijken de eregallerij van Ajacieden in Oranje. Young Professionals bekijken de eregallerij van Ajacieden in Oranje.