Menu
Ingang J eerder open bij Ajax - PSV

Ingang J eerder open bij Ajax - PSV

Bij de wedstrijden tegen PSV en Real Madrid zal Ingang J van de Amsterdam ArenA beide keren een half uur eerder open gaan. Ajax komt hiermee tegemoet aan de verzoeken de toegang tot het stadion via die specifieke ingang beter te reguleren.

Om de toegang tot het stadion via Ingang J soepeler te laten verlopen zullen er tijdens Ajax - PSV (zaterdag) en het Champions League-duel Ajax - Real Madrid (dinsdag) extra hekken voor de ingang worden geplaatst. Ook zal er verscherpt toezicht zijn. In combinatie met de vervroegde openstelling van de ingang - een half uur voordat de rest van het stadion opengaat - zal de instroom naar verwachting beter en soepeler verlopen.

Na deze twee duels zal worden bekeken of de extra voorzorgsmaatregelen het gewenste effect hebben gehad. Dit zal mede bepalen of de genomen voorzorgsmaatregelen bij toekomstige thuiswedstrijden van Ajax zullen worden voortgezet.

Zowel de competitietopper Ajax - PSV als de Champions League-wedstrijd Ajax - Real Madrid zijn uitverkocht. Beide wedstrijden beginnen om 20:45 uur. Ajax adviseert supporters daarom vroeg naar het stadion te komen. Houd hierbij rekening met werkzaamheden aan het spoor rondom Amsterdam CS.

Beperkt treinverkeer rondom Ajax - PSV

Stadionprogramma Ajax - PSV