Menu

Inhoudsopgave Ajax Life no. 10

In de eerste aflevering van Ajax Life na de winterstop wordt uitgebreid teruggeblikt op het trainingskamp van Ajax in Qatar.

Door de ogen van Leo de Heul, Ajax-supporter in hart en nieren, volgen de lezers de verrichtingen van Ajax op het Arabische schiereiland. Geen oord te exotisch, geen afstand te groot; Leo volgt zijn helden op de voet.

In een interview geeft trainer-coach Co Adriaanse aan hoe hij aan een nieuw Ajax bouwt. De structuur staat, de selectie is doorgelicht en het team moet nu gaan groeien naar het gewenste niveau. (fragment)

Er is ook weer aandacht voor de Ajax-jeugd. De D1 speelde in de winterstop een internationaal sterk bezet toernooi op Tenerife. het elftal werd uiteindelijk derde achter Barcelona en winnaar Real Madrid, maar had maar liefst twee spelers in het gekozen 'dream Team'. Een verslag van wedstrijdsecretaris jong junioren Floris Thoolen. Ajax Life

De nieuwe Ajax Life verschijnt op donderdag 25 januari. De krant van de Supportersvereniging en Ajax wordt thuisgestuurd naar de leden van de SVA en ligt vanaf vrijdag in de kiosken voor 3,50 gulden.

Wil u ook lid worden? Lees meer over Ajax Life.