Menu

Inhoudsopgave Ajax Life no. 11

In deze aflevering van Ajax Life staat de doorstart van Tim de Cler centraal. De jonge verdediger stond op de nominatie te worden verhuurd aan Germinal Beerschot Antwerpen, maar de Leidenaar vocht zich terug in het basisteam van Co Adriaanse.

Verder: Een fotoverslag van Ajax A1 in Peru, waar het vlaggenschip van de jeugdopleiding een toernooi afwerkte als voorbereiding op de tweede competitiehelft; Algemeen directeur Arie van Eijden over de verschillende besprekingen die hij voerde over het transfersysteem, de licenties voor clubs in Europa en een nieuwe Europese competitie: 'De Euro League is momenteel onhaalbaar, ' aldus van Eijden; (fragment) De brievenrubriek voor en door supporters, een nieuw onderdeel in Ajax Life ; Er is veel aandacht voor jeugd: de komende Talentendagen, de landelijke competitie waar de C1 volgend jaar in speelt, een testdag voor jeugdkeepers en de toekomstige beloftencompetitie van Ajax 2; Joe Didulica, tweede keeper achter Fred Grim, stelt zichzelf voor aan de lezers van Ajax Life. Ajax Life

De nieuwe Ajax Life verschijnt op donderdag 15 februari. De krant van de Supportersvereniging en Ajax wordt thuisgestuurd naar de leden van de SVA en ligt vanaf donderdag in de kiosken voor 3,50 gulden.

Wil u ook lid worden? Lees meer over Ajax Life.